Rólunk
... az eddig megtett út

Léhner Tamás
Tomrovka DJ

A zenei világ iránti rajongásom már kisgyermek koromban lekötötte minden figyelmem, iskolásként is sokszor rám bízták a barátok a kazetták illetve cd-k kiválasztását, összeállítását.
Dj karrierem indulását 2010 környékére teszem, amikor is megismerkedtem a technikai alapokkal; eközben már felkérést kaptam kisebb rendezvények , szülinapi- és szilveszteri partyk hangosítására.

2013-ban oklevelet szereztem az Európai Fény- és Hang Akadémia Disc Jockey képzésén, ahol is olyan profi szakemberektől kaptam gyakorlati, elméleti oktatást,mint: Dj Newl vagy éppen Spigiboy. Ezzel egy időben DJ -ként lehetőséget kaptam felpörgetni a bulikat több kisebb nagyobb szórakozóhelyen Székesfehérváron is.

Az esküvők világába 2012-ben nyertem betekintést, amikor egy barátom felkérésének tettem eleget  zenéimmel szórakoztattam a násznépet. Ajánlások révén egyre több megbízást kaptam és ezzel egyidejűleg több éves tapasztalatot is szereztem.
Zenei repertoáromban gyakorlatilag minden stílus megtalálható (retro, funky, rock, rap illetve a mai slágerek,  s nem utolsó sorban a mulatós zenék is ), ennek megfelelően például az esküvői vacsorához, nyitótánchoz, menyecsketánchoz, gyertyafény keringőhöz is tudok hozzáillő zenei aláfestést nyújtani.
Jelenleg MAHASZ engedéllyel, jogtiszta zenei anyaggal dolgozom.
Munkámat vállalkozóként számlaképesen végzem. 

Elérhetőség: +36 20/350-5094

Kálmán  Heléna
Táncoktató,-koreográfus

 A zene egész életemben fontos szerepet játszott. Mindössze 6 éves voltam, mikor megismerkedtem a  tánc műfajával.  Ekkor kezdtem balettot, hip-hop táncot, majd visszatérve a klasszikushoz jazz-balettet tanultam a Vörösmarty színházban. Néhány év erejéig betekintést nyertem a show-tánc világába, ahol a színpadi elemek, technikák sokban segítették táncismereteimet. Mindeközben versenyszerűen úsztam, szinkron úsztam.

 Többéves táncművészeti - orientális tánc tanulmányaim után, melyet Székesfehérváron- Budapesten folytattam, úgy éreztem képes vagyok tudásom tovább adni e táncirányzat iránt érdeklődőknek,
melyet a mai napig tanítok és tanulok egyaránt.

Esküvői táncoktatást - koreográfia készítését felkérésre 2011-ben kezdtem el, azóta ajánlások útján kerültek hozzám a jegyes párok.  Bár szokták mondani, ez a legjobb referencia.

Fordulj hozzám bizalommal, ha klasszikus keringőt öltöztetnél modern köntösbe, esetleg szeretnél egyedi romantikus koreográfiát megtanulni, vagy inkább latin- bulizós vagy mulatós számok állnak szívetekhez közel.  Boldoggá tesz, amikor a nővér ajánl a kishúga esküvőjére és gyakorlatilag , mindkét esetben én készítem fel a családot a nagy napra.

Ezzel az oldallal illetve Facebook - Esküvő Pont Neked -
társoldalával próbáljuk megkönnyíteni a jegyespároknak, 
hogy könnyebben eljussanak hozzánk a jövőben ;)
Elérhetőség: +36 20/ 396-5900